1xbet Erbjudandekod 2024: “BETMAX” – Upp Till 1000kr Bonus

Kom igång idag med vår exklusiva 1xbet erbjudande kod “BETMAX”, gäller hela 2024.

Verified
BETMAX
Join now →
Bonus & Offers details

Första insättningsbonus: Upp Till 1000 kr.

Välkomstpaket: Upp Till 15 000kr + 150 Gratis Spins

Lyckliga Fredagserbjudande: Upp till 1000 kr varje fredag 

Expires on: 31-12-2024
Last check: 2 days ago
1xbet se code

Skriv in din 1xbet erbjudandekod BETMAX här

1xbet Erbjudandekod 2024

1xbet Bonus & Erbjudanden (2024) 1xbet Erbjudandekod
Första insättningsbonus Upp Till 1000 kr. BETMAX
Välkomstpaket Upp Till 15 000kr + 150 Gratis Spins BETMAX
Lyckliga Fredagserbjudande Upp till 1000 kr varje fredag  BETMAX

Skapa ett konto med 1xbet erbjudandekod “BETMAX”

1xBet har gjort det ganska enkelt att skapa ett konto på deras spelplattform och det tar inte längre än några minuter från att knappa in sina uppgifter till man är redo att köra igång och kamma hem storvinsten. Man behöver fylla i sina personliga uppgifter för att bolaget ska ha koll på vem det är som spelar eftersom de följer olika regler och lagar som spelinstituten satt upp, därav den detaljerade registreringsprocessen.

Med det sagt så följer nedan en kort guide om hur man steg för steg registrerar sig för ett spelkonto hos 1xBet. Värt att nämna är att du automatiskt blir berättigad en 1000kr bonus vid nyregistreringen vilket betyder att du inte behöver hålla reda på en massa bonuskoder som andra konkurrenter tenderar att tillämpa under sina registreringsprocesses. Nåväl, låt oss nu ta en snabb titt på hur du blir ny spelare hos 1xBet:

 • Steg 1. Klick på knappen ”REGISTRERING” högst upp på 1xBet hemsidan.
 • Steg 2. Följ anvisningarna i registreringsformuläret och kontrollera att du matat in din personliga information rätt.
 • Steg 3. Välj om du vill registrera dig med ett klick, via ditt telefonnummer, via e-post eller med sociala nätverk.
 • Steg 4. När du är klar så klickar du på knappen ”REGISTRERA DIG”. När du gjort det så kommer du att få ett verifikationsmeddelande beroende på vilken typ av registreringsmetod som du valt.

Notera: Det är viktigt att kontrollera de uppgifter man angett en extra gång eftersom när du önskar ta ut dina vinster kan råka ut för obekväma överraskningar om uppgifterna du angett inte matchar de som finns på dinlegitimation .

1xbet se register

Olika Bonustyper för Varje 1xBet Produkt

I denna sektion så listar vi de olika typer av bonusar som du kan hämta hos 1xBet i skrivandes stund. Vi ger också en kort förklaring för vad som gäller för varje av dessa.

 • Få 100% Bonus På Din Första Insättning Upp Till 1000 kr. Du får idag 100 % bonus på din första insättning upp till 1000kr hos 1xBet när du registrerar dig som en ny kund.
 • Välkomstpaket Hos 1xBet Casino på Upp Till 15 000kr + 150 Gratis Spins. När du registrerar dig idag hos 1xBet som ny kund så får du en ny kundbonus upp till 15 000 kronor inklusive 150 gratis spins när du också sätter in minst 100kr på ditt konto för att spela med.
 • Lyckliga Fredagserbjudande. Du kan få upp till 1000 kr varje fredag när du sätter in åtminstone 10kr på ditt konto för att spela med.
 • Två Gånger Pengarna Under Onsdagar. Få upp till 1000 kr på onsdagar när du deltar i “Lucky Friday” samt även placerar 5 vad på valfri sportevent med odds 1.40 eller högre. Du måste också göra en isättning på 1000kr just under onsdagen för att ta del av erbjudandet.
 • VIP Cashback. När du blir medlem hos VIP cashback så finns det 8 olika nivåer av lojalitetsprogrammet att välja emellan. Ju mer du spelare, desto större cashback får du samtidigt som du får möjligheten att klättra i nivåsteget.
 • Olika Veckovisa Bonusar När Du Placerar Vad På Valfria Spel. Du får 0.18% upp till 10 000 kr varje vecka när du spelar för åtminstone 20kr per speltillfälle.
 • Vinn En Sprillans Ny Aston Martin. Spela på Champions League under varje omgång och ha chansen att kamma hem en Aston Martin. Du får inte en bättre chans att uppleva hur det är att vara 007!
 • Dagens Ackumulator. Du kan hitta över 1000 olika sportevent på vår webbplats varje dag. 1xBet väljer ut endast de mest intressanta eventen som de anser kan bringa in pengar och kombinerar dessa i flera olika ackumulatorer på sport och live spel. Om dagens ackumulator vinner så ökar 1Bet oddsen med 10%.
 • Spela Med Telegram. Du kan idag spela genom Telegram på 1xBet genom att chatta med 1xTelegram boten som finns på @bot1xbetBot.
 • Sports/Live Betting Sammandrabbning. Testa din intuition genom att placera ett vad med höga odds och du kan vinna en kanon bonus nästa månad. Du behöver bara placera ett vad med odds mellan 30 och 501. Vadet måste vara åtminstone 10kr.
 • Vinn Med 1xBet. Spela poker och få gratis spins. Spelare får 30 spinns hos 7 Sins från Play’N’Go för varje 100kr spenderade.
 • Fortuno Misterium Prispott. Spela Dr. Fortuno eller Dr. Fortuno Blackjack och du har chansen att kamma hem en vinstpott på hela 200 000kr!

1xBet FAQ

Nedan listar vi de vanligaste frågorna som en ny kund kan ha när de ämnar spela hos 1xBet.

Kan man bli medlem som svensk spelare?

Svar: Ja, om du har angivit en giltig och fysisk adress i Sverige.

Är webbplatsen på svenska?

Svar: Vår webbplats är översatt på svenska och innehåller all nödvändig information du behöver.

Har ni support på det svenska språket.

Svar: Svaret är jag och vi rekommenderar att du tar kontakt med en svensktalande supportansvarig när du stöter på problem.

ör att verka i Sverige?

Svar: Nej, för tillfället är vi inte licenserade för att verka i Sverige men vi har dock en giltig spellicens från Curacao.

Är det tillåtet för svenska spelare att spela hos 1xBet?

Svar: Det är tillåtet för alla svenska spelare att delta och placera vad hos spel på 1xBet plattformen.

Är 1xBet ett bolag man kan lita på?

Svar: Vi är en gigantisk organisation som strävar efter att vara på topp. De olika spelmomenten vi tillhandahåller är i nivå med de mest välrenommerade aktörerna på marknaden.

Vilka dokument behövs för att verifiera min identitet?

Svar: Alla företag som verkar i spelbranschen kräver bevis på en fysisk adress samt en kopia på ett giltigt nationellt id.

Har ni möjlighet att lägga vad på e-sport?

Svar: Vi erbjuder sådana möjligheter på vår plattform, så svaret är ja.

1xbet se landingh

Insättnings- och Uttagsalternativ Hos 1xBet

I denna sektion så listar vi de olika typer av insättnings- och uttagsalternativ som finns tillgängliga hos spelbolaget 1xBet. Vi kan redan nu avslöja att du kommer att bli positivt överraskad av de olika insättnings- och uttagsalternativ eftersom de sällan erbjuds i sammanhanget.

Olika Typer av Insättningsmetoder Tillgängliga Hos 1xBet

När det gäller insättningsalternativ så är det mer regel än undantag att spelbolagen har en massa olika betalningsmetoder och 1xBet är inget undandrag. Om man reflekterar över det så är det ganska logiskt, eftersom alla kunder har olika premisser när det gäller insättningar, och således även föredrar olika typer av tjänster och lösningar. I skrivandes stund så erbjuder 1xBet följande alternativt för insättning av medel till sin spel kassa, nämligen:

 • Nordea Solo
 • Banköverföringar
 • Trustly
 • VISA & MasterCard
 • Paysafekort
 • Skrill
 • Neteller
 • Bitcoin
 • Andra kryptovalutor

Just de två sistnämnda, nämligen insättning med Bitcoin och andra kryptovalutor är kontroversiellt eftersom många stora bolag fortfarande ej implementerat denna möjlighet. Men då 1xBet är ett modernt och framåtsträvande spelbolag så har man anammat denna möjlighet för att tillmötesgå alla typer av kunder.Man kan nog med lätthet påstå att 1xBet erbjuder alla sina kunder en form av insättningsmetod som oavsett deras preferenser kommer att kunna sätta in medel och på så sätt spela på några av 1xBets olika spelalternativ.

Hur Funkar Uttag Hos 1xBet?

När det gäller uttag så är det egentligen inga större skillnader jämfört med insättningsmetoderna. Men för att vara på den säkra sidan så listar vi återigen de olika uttagsmetoder som du kan använda dig av för att sätta in medel på ditt spelkonto:

 • Nordea Solo
 • Banköverföringar
 • Trustly
 • VISA & MasterCard
 • Paysafekort
 • Skrill
 • Neteller
 • Bitcoin
 • Andra kryptovalutor

Värt att notera även här är att man har möjligheten att ta ut sina pengar i form av olika kryptovalutor. Med andra ord så tillåter 1xBet spelarna att vara anonyma eftersom kryptovalutorna ej hanteras av en specifik bankinstans vilket gör pengatransaktionerna svårare att spåra.

När det gäller behandlingstiden för uttag så ligger den inom 24 till 48 timmar (arbetsdagar). Man ska också ta i beaktning att du som spelare behöver identifiera dig med någon typ av godkänd legitimation innan du kan ta ut några pengar.

1xbet se bonus

Kvalitéten på Kundsupporten & Hur Man Får Hjälp

Råkar man ut för olika typer av hinder under sin spelsession så kan man alltid ta kontakt med kundsupporten på 1xBet och får hjälp med att lösa just sitt specifika dilemma. Kundtjänsten har öppet alla dagar i veckan och under alla tider på dygnet. Med andra ord så kan du få hjälp oavsett när du avnjuter en spelsession hos 1xBet.

Du kan använda dig av ett flertal olika metoder för att ta kontakt med kundtjänsten. Till att börja med så kan du använda det traditionella kontaktsättet, nämligen att ringa. Vidare så finns det möjligt att använda sig av e-post för att slutligen använda deras live chattfunktion.

Som du märker så går det enkelt att ta kontakt med 1xBet och många av dess konkurrenter skulle ha mycket att lära av deras fungerande kundtjänst som rullar på som en väloljad och kraftfull kvarn. Om man ska nämna något negativt som nödvändigtvis inte har att göra med kundsupporten men påverkar den indirekt, är det faktum att informationen som erbjuds på 1xBet webbplatsen inte alltid är självklar att begripa sig på.

Som ny spelare så kan man känna sig förvirrad och vilsen eftersom många av de frågor som man kan tänkas ha när man önskar bli en spelare hos 1xBet saknas för tillfället. Vi anser därför att det vore ett samt strategiskt beslut att se över detta och förbättra denna punkt för att undvika belastning på kundsupporten.

Vilka Typer av Mobila Lösningar Erbjuder 1xBet?

Företaget ligger i framkant när det gäller de mobila lösningar, för att ta reda på vilka typer av mobila alternativ man erbjuder, fortsätt att läsa nedan…

Olika Typer av Mobila Applikationer Som 1xBet Erbjuder

Precis som med många andra bolag så är det idag mer regel än undantag att kunna erbjuda sina spelare möjligheten att spela på olika mobila enhet. När det gäller 1xBet så utgör de inte ett undantag utan erbjuder sina spelare möjligheten att spela direkt i webbläsaren, mobila enheter för både iOS och Android men även på en Windows baserad enhet.

Hur Står Sig Den Mobila Sidan Hos 1xBet

Den mobila sidan är inget undantag utan är anpassad för alla typer av enheter vilket säkerställer att designen och funktioner fungerar optimalt oavsett vad det är för enhet som du råkar landa på sidan ifrån. Man kan således erbjuda spelare en massa sportspel, möjlighet att placera oddsspel på live matcher och följa alla dessa moment i sina mobila enheter.

1xBet har också en större utbud av olika typer av casinospel som är specifikt anpassade för mobila enheter.  Med andra ord så har man gjort det möjligt för varenda spelare att kunna avnjuta en upplevelserik spelsession utan att tumma på de tekniska alternativ som finns tillgängliga idag.

Vårt Omdöme

1xBet är en av de större aktörerna må spelmarknaden och erbjuder ett stort antal av spel som tillmötesgår de flesta spelares krav. Spelplattformar erbjuder också casinospel som ett komplement till sitt redan gigantiska spelutbud samt en massa oddsspel.  Men förutom den snygga designen på själva webbplatsen, de olika speltyper som finns tillgängliga samt deras välrenommerade kundsupport så är det en annan detalj som sticker ut.

Om du läst sektionen över insättningar och uttag så noterade du säkerligen att 1xBet erbjuder möjligheten att både sätta in men även ta ut pengar i form av olika kryptovalutor. Detta är en positiv fläkt då det tyder på att företaget strävar framåt i sitt sätt att arbeta. Allt som allt så är 1xBet en plattform som du borde ta en närmare titt på. Tillgången till 1xbet erbjudandekod gör hela affären så mycket mer intressant men.

Top 3 Alternativ Till 1XBet Hill Som Vi Rekommenderar

Nedan listar vi tre alternativt till 1xBet samt ger en koncis och kort sammanfattning om hur de opererar på marknaden.

bwin appBwin

Företaget Bwin grundandes för mer än tjugo år sedan i Österrike. Sedan dess så har den tagit över stora marklandsandelar och i skrivande stund så är det en av de största vadslagningsplattformar på webben. Bwin fokuserar främst på sporten fotboll samt de största europeiska toppligorna.

Men du kan även avnjuta andra typer av sporter och spel då man erbjuder möjlighet att spela på allt mellan himmel och jord. Just skillnaden mellan 1xBet och Bwin ligger i det faktum att den sistnämnda har en svensk spellicens, medans 1xBet har sin licens på den Karibiska ön Curaçao. De erbjuder en massa olika bonusar och i skrivandes stund så har de en 100% bonus på 1000kr där man måste omsätta pengarna sex gånger innan man har chansen att föra över de till sitt privata konto. Just Bwin är en välrenommerat sportsbook med imponerande design som tilltalar de flesta spelare.

Jämfört med William Hill så har de ett bättre omdöme på sin kundsupport och erbjuder även svenska som språk, vilket är ganska viktigt då många spelare tenderar att blir förvirrade av de olika termerna som används i spelvärlden.

Bwin behöver ingen större presentation eftersom det är ett välkänt sportvadslagnings & online spel. Som en ny spelar hos Bwin så har du möjligheten att få en insättnings oddsbonus på 100% upp till 1000kr. Du måste dock sätta in minst 100kr för att kunna nyttja denna bonus samt även omsätta den sex gånger innan du kan ta ut den. Vidare så kan du även få en insättnings pokerbonus på 100% upp till 5000kr. För att ta del av den så måste du göra en insättning på minst 100kr.

betfair appBetfair

Här är en annan elefant med brittisk spelkänsla som fokuserar på öarnas största sporter. Det är en av spelvärldens mest framgångsrika bolag och även de, precis som Bwin fokuserar väldigt mycket på fotboll.

Man har även möjligheten att spela på andra typer av sporter och för tillfället så erbjuder Betfair en välkomstbonus på 100% upp till 1000kr. Man måste dock omsätta denna summa åtminstone 10 gånger innan man kan ta ut pengarna.

Precis om Unibet och Bwin så har Betfair svenskspel licens vilket gör att man har rättigheten att verkar juridiskt på svensk mark vilket 1xBet inte har. 

unibet app 1Unibet

Företaget startads i slutet av nittio talet och sen dess har man tagit mastodontiska steg inom spelvärlden. Man refererar till Unibet ofta som den kompletta spelplattformen för alla typer av androidtörstiga spelare.

Företaget har även svensk spellicens vilket 1xBet inte har vilket skyddar dig som spelare mot oförutsedda överraskningar som kan uppstå när du spelar. Vi påstår inte med denna mening att det är osäkert att spela på 1xBet men det faktum att en svensk licens kräver vissa åtaganden från spelbolagen som måste följas för att verka på svensk marknad.

Det finns en uppsjö av olika bonusar som man kan ta del av för tillfället. En av dessa är insättningsbonus för nya spelare upp till hissande 200% upp till 2000kr. Den måste dock omsättas fem gånger innan du kan ta ut den.

1xbet erbjudandekod BETMAX giltighet: 31/12/2024
last update : Maj 2024