William Hill Bonuskod 2024: “WILL…” – Upp till $100 återbetalning på hästbetting

Få de senaste erbjudande med exklusiva William Hill bonuskod 2024 som du kan nyttja för att fylla på din spelrulle.

Verified
VISA WILLIAM HILL BONUSKODER> KOD AKTIVERAD
Bonus & Offers details

Hästbetting: $100 om din häst slutar 2: a på utvalt ras.

Byron Nelson Mästerskapet: Satsa max 200kr.

Gratis Bet: Få 10% av din Förlust som En Gratis Bet.

Expires on: 31-12-2024
Last check: 2 days ago
williamhill promocode

Skriv in din William Hill bonuskod här

William Hill Bonuskod 2024

William Hill Bonus & Erbjudanden (2024) William Hill Bonuskod
Hästbetting $100 om din häst slutar 2: a på utvalt ras. FÅ BONUSKOD
Byron Nelson Mästerskapet Satsa max 200kr. FÅ BONUSKOD
Gratis Bet Få 10% av din Förlust som En Gratis Bet. FÅ BONUSKOD

Nedan listar vi de olika erbjudanden samt bonuskoder som finns tillgängliga för William Hill…

Så här skapar du ett konto med William Hill bonuskod

Processen för att skapa ett konto hos vadslagningsgiganten från Storbritannien är ganska enkel och tar bra några minuter att genomföra. Allt du behöver göra är att fylla i registretingsuppgifterna, knappa in dina personliga detaljer som inkluderar namn, din adress och slutligen telefon nummer.

Sedan så klickar du bara på bekräfta knappen och du väntar några sekunder. Nästa steg är att göra en insättning hos William Hill och slutligen börja spela för att kamma hem storkovan. Det finns även en ny spelare bonus där du får 300kr tillbaka när du sätter in dina första 100kr på ditt konto. Använd bonuskoden C30 när du registrearar dig som ny spelare för att ta del av erbjudandet. Nedan följer en steg för steg process hur du snabbt registerar dig som en kund:

 • Steg 1. Klick på följande länk för att besöka William Hill
 • Steg 2. Klicka på knappen ”Join Now” på högst upp till höger på webbplatsen för att öppna upp registreringsprocessen.
 • Steg 3. Följ anvisningarna i registretingsformen och säkerställ att du knappar in din personliga information på ett korrekt sätt.
 • Steg 4. Slutligen så behöver du klicka på ”Create My Account” knappen och då är du redo att köra igång. Du kommer även att få ett välkomstmeddelande till just den e-mail adress som du använder under själva registreringen. Du är nu en registrerad spelare och reda att sätta in pengar och placera vad på de olika spelmomenten som finns tillgängliga för tillfället.

williamhill register

Olika Bonustyper för Varje Specifik Produkt Tillgängliga Just Nu

Nedan så listar vi de olika bonusarna tillgängliga i skrivandes stund på William Hill och förklarar vad som gäller för varje av dessa.

 • Få Pengar Tillbaka När Du Spenderar 100kr Om din Häst Slutar 2:a på Utvalda Lopp. Pengarna betalas tillbaka upp till 100kr per lopp. Första vadet kvalificerar sig, lopp vinnaren endast, minimuminsats 10kr, minimumodds 3/1, 4+ deltagare, spelare/land restriktioner kan förekomma.
 • Få 1x Vadet att Använda Hos Byron Nelson Mästerskapet 2024. Satsa max 200kr. Endast singlar. 1x Wells Fargo Boost gäller per kund och per dag. Olika spelar/valuta/landrestriktioner kan förekomma.
 • Skapa en Ackumulerande Vad Med 3 Val och Njut av Vår Största Någonsin Boostar. En boost på tripplar och ovan, per kund och per dag. Maximal bet är 200kr eller 200kr på “each way spel”. Spelrestriktioner kan förekomma.
 • Få 3 Boostar att Anänvda Varje Dag på Varje Lopp. 3 x vadets på hästkapplöpningen lopp singlar per kund och per dag. Tillgänglig dagligen från 00:01 till 23:59. Max insats 200kr eller 200kr “each way”. Kan endast spelas online. Olika restriktioner kan förekomma.
 • Få Extra Placeringar på Utvalda Lopp Varje Vecka. Minimum antal hästar appliceras för utökade lopptermer. Utökade “each way” regler på 1/5 odds om inte annat anges.
 • Får De Bästa Oddsen Garantera på Alla UK & Irländska Häst- och Greyhound Lopp 

Brittiska och irländska häst- och Greyhound lopp. Kan inte appliceras på lopp med ej deltagande hästar. Vissa spelare, betalnings och landrestriktioner kan förekomma.

 • Få 10% av din Förlust som En Gratis Bet.

Får 10% nettoförluster på tennisvadslagningar för den föregående veckan. Endast   satsning av singlar. Maximalt 250 kr betalas ut 12:00 måndagar för den föregående veckan. Gratis bet utgår efter 4 dagar. Vissa restriktioner beroende på spelare, land och valuta kan förekomma.

 • Få Flash Odds på Utvalda Tillställningar på Utvalda Dagar.

Dessa odds är Gdansk utökade och finns endast tillgängliga under en begränsad tid vilket betyder om du inte är tillräckligt snabb så kan de försvinna i ett nafs. De är tillgängliga var vecka på de största envetet på sportkalendern. Endast singlar och insatsbegräsningar kan förekomma. Flash Odds kvalificerar sig inte för Bet Boosts. Racing Flash odds kvalificera sig inte för live sändningar eller några andra promotioner. William Hill har rätten att modifiera eller begäras hur mycket som satsas för varje kund.

 • #YourOdds – Satsa på Markander Alla Pratar Om. #YourOdds är en hashtag som används för att presentera olika erbjudanden på Twitter genom att twittra @WilliamHill med #YourOds. Man behöver hålla koll på hashtagen eftersom erbjudandena inte följer en viss logisk och tidsbestämd publicering.
 • Få Dagens Utökade Odds Varje Dag På De Största Eventen. Vi har många odds att välja emellan. Men vet du vad, vi tror att du kanske vet att vi har även många utökade odds. För att ta reda på vilka det gäller för, håll utkik efter den nätta logon medans du utforskar webbplatsen. Viktigt att notera är att William Hel har rätten att modifier eller begränsa hur mycket insats som kan placeras av varje kund.
 • Välj 7 Hästar Från Våra Utvalda Lopp För En Chans att Vinna 500 000 kr. Tillgängligt för nya och existerande William Hill kunder. Racing Post Lucky 7 Powered by William Hill är din chans att kamma hem upp till en halv miljon riksdaler varje vecka. Allt du behöver göra är att välja sju hästar från våra utvalda lopp och du har chansen att kampa hem storkovan. Även om du inte vinner jackpoter så vinner topplaceringen fortfarande 10000 kr.
 • Bli Medlem Med Koden C30 och Sats 100kr för att får 3x Pengarna i Valfria Vad. Nya online kunder endast, minimum 100kr vad, minimum odds 1/2, gratis bet betalas ut som 3x 1000kr. Gratis bet utgår efter 30 dagar och vissa restriktioner kan förekomma beroende på spelarens uppehälle, land och insättningsmetod.
 • Olika Typer av Spel. Dagliga 5 Gratis Spins på Genie Jackpots Cave of Wonders. Anmälan per varje dag nödvändig. Giltigt en gång per kund och en gång per dag.

William Hill FAQ

Fråga: Varför behöver jag skicka on dokument som påvisar min identitet till William Hill?

Svar: Från May den 7:e så kräver lagen att man verifierar kundens identitet. Det är även nödvändigt för att kunna göra uttag, större uttag eller om du har använt olika typer av insättningsmetoder förutom dessa du använt för insättningar. Du behöver bara mail in dokumenten till denna email adress [email protected] och vi kommer att titta på de så fort vi kan.

Fråga: Hur verifierar jag mitt konto?

Svar: D kan verifiera ditt konto genom vår Live Chat funktionen eller skicka oss ett e-mail meddelande till [email protected] så blir du behjälpt.

Fråga: Jag ser ACC01, ACC02, ACC03 och ACC04 när jag försöker logga in.

Svar: Dessa är felkoder där ACC01 betyder att du försöker logga in på ett konto som har stängts ner. ACC02 innebär att du har försökte att logga in på ett avstängt konto. Vidare så betyder ACC03 att du försöker logga in på en sektion som du har stäng av dig själv ifrån i en föregående konversation med vår support. Slutligen så betyder ACC004 att du inte ha loggat in på detta konto under en tid och en har aktiverats. Du behöver återaktivera kontot genom att ta kontakt med vår support.

Fråga: Jag har glömt min inloggning, vad gör jag nu?

Svar: Om du har glömt dina inloggningsuppgifter så kan du återställa de genom att klicka på “Lost Login Details” länken på under inloggningsrutan och följa instruktionerna givna.

Fråga: Vad är ett omsättningskrav egentligen?

Svar: När du deltar i en promotion så är det väldigt sannolikt att det finns en omsättnings krav som du måste möta innan du kan ta ut dina bonusar. Ett omsättningskrav kräver att du omsätter en fördefinierad summa på spelet som specifikares in reglerna för själva promotionen innan din bonus balans skickas till ditt konto.

williamhill landing

Kvaliteten på Själva Plattformen

William Hilll erbjuder massor av olika spel och odds och varje spelare kan hitta något att testa lyckan på. Du kan spela på hästar, fotboll, tennis, Greyound och även olika typer av e-sporter. Möjligheterna är oändliga och det är bara din fantasi som sätter stopp.

Själva webbplatsen är användarvänligt och enkelt att navigera runtomkring. Även den mest otekniske kan enkelt förstå sig på hur saker och ting fungerar samt begripa direkt hur man gör för att navigera runt de olika sektionerna som finns tillgängliga.

Som vi tidigare diskuterat så oroar vi oss främst för den stora delen av negativa kundrecensioner som förekommer på olika typer av sidor där spelbolagen rankas beroende på olika faktorer som just kvalitet på deras kundservice.

Olika Insättnings- och Uttagsmetoder Som Finns Tillgängliga

I detta kapitel listar vi de olika insättnings- och uttagsmetoder som du kan använda dig av när du spelar hos William Hill.

Vilka Insättningsmetoder Kan du Använda Dig Av?

Nedanstående tabell förklarar de olika insättningsmetoderna samt deras behandlingstider:

 

Insättningsmetod Behandlingstid Min Max
William Hill Kort Omedelbart 50 Ej angiven
Kredit Kort Omedelbart 50 Ej angiven
eCheck Omedelbart 50 Ej angiven
William Hill Ombud Omedelbart 50 Ej angiven
PayPal Omedelbart 50 Ej angiven

 

Notera: alla siffror är angivna i svenska kronor (SEK). Uttagsmetoderna kan variera beroende på kreditinstitutet och den valda metoden för uttag.

 

 

Vilka Uttagsmetoder Kan du Använda Dig Av?

Nedanstående tabell förklarar de olika uttagsmetoderna samt deras behandlingstider:

 

Uttagsmetod Behandlingstid Min Max
Debit Kort 3 till 5 arbetsdagar 50 700000
Kredit Kort 3 till 5 arbetsdagar 50 1200000
Neteller Upp till 24 timmar 50 70000
Skrill Upp till 24 timmar 50 900000
PayPal Upp till 24 timmar 50 70000
INSTADEBIT Upp till 24 timmar 50 120000
ClickandBuy Upp till 24 timmar 50 120000
EntroPay 3 till 5 arbetsdagar 50 1200000
Bank Transfer 3 till 10 arbetsdagar 250 130000
Check 5 till 28 arbetsdagar 250 130000

 

Notera: alla siffror är angivna i svenska kronor (SEK). Insättningsmetoderna kan variera beroende på kreditinstitutet och den valda metoden för uttag.

Kvaliteten på Kundsupporten

Det finns ett antal sätt som du kan nå William Hiill supporten på. Viktigt innan man ringer supporten är att ha sina kontouppgifter tillhands och har föreberett sig på att förklara problemet på ett enkelt och kortfattat sätt, speciellt om man använder sig av e-mail då det är lätt att feltolka informationen som angetts.

 • Telefon – Du kan nå supporten genom att ringa det internationella numret 00800 3551 3551 som inte kostar några pengar. Med andra ord så behöver du inte oroa dig för att få hem en saftig faktura som du inte var beredd på.
 • E-mail – Du har även möjligeten att nå supporten genom e-mail adressen [email protected] där du kan få vara på olika typer av frågor som rör ditt konto.

Olyckligtvis så verkar många kunder vara förbannade på William Hill och dess support. Enligt den auktoritära Trustpilot så ger över 85 % av användarna en etta på en skala 1-5 där fem betyder perfekt och ettan representerar det sämsta omdömet ett företag kan få.

Vår rekommendation är att ta dessa omdömen seriöst eftersom det är riktiga spelare som faktiskt använt William Hill för vadslagning och av diverse anledningar blivit så pass besvikna att de lämnat ett dåligt omdöme.

Har William Hill en App Som Man Kan Ladda Ner?

Nedan listar vi de olika typer av mobila applikationer som finns för William Hill.

Vilka Typer av Mobila Applikationer Finns Det?

William Hill har applikationer både för iOS och Android enheter du kan använda för att spela på. Möjligheterna är obegränsade och faktum är att det inte finns några begränsningar jämfört med deras webbplats. Du kan alltså med andra ord spela alla spel på en mobil enhet precis som om du besökte deras webbplats

Hur Fungerar Den Mobila Sidan

William Hills mobila sida fungerar precis som den vanliga webbplatsen som du når genom din skrivbordsenhet. Du kan spela på alla de olika spelmoment som finns tillgängliga på skrivbordsversionen.

Objektivt Omdöme

William Hill är en klassisk online vadslagningsplattform med massor av olika spel att välja emellan. När det gäller själva spelutbudet och de olika erbjudandena så är det en av de bästa på marknaden. Dock, så verkar supporten vara under alla kritik om man läser de olika omdömen som finns på nätet.

Vi vill därför höja en varningens finger för just detta eftersom supporten utgör en viktig del av själva spelupplevelsen. Så, om du accepterar bristfällig support och nöjer dig med det, så är det här spelplattformen för dig. Men, om du vill ha en topp klassig kundsupport så rekommenderar vi att du ser dig om och letar efter andra alternativ.

Topp 3 Alternativ Till William Hill Som Vi Rekommenderar

Nedan listar vi tre alternativt till William Hill och ger en kort sammanfattning över deras olika erbjudanden och spelmöjligheter.

bwin appBwin

Just Bwin är en välrenommerat sportsbook med imponerande design som tilltalar de flesta spelare. Jämfört med William Hill så har de ett bättre omdöme på sin kundsupport och erbjuder även svenska som språk, vilket är ganska viktigt då många spelare tenderar att blir förvirrade av de olika termerna som används i spelvärlden.

Bwin behöver ingen större presentation eftersom det är ett välkänt sportvadslagnings & online spel. Som en ny spelar hos Bwin så har du möjligheten att få en insättnings oddsbonus på 100% upp till 1000kr. Du måste dock sätta in minst 100kr för att kunna nyttja denna bonus samt även omsätta den sex gånger innan du kan ta ut den. Vidare så kan du även få en insättnings pokerbonus på 100% upp till 5000kr. För att ta del av den så måste du göra en insättning på minst 100kr.

betfair appBetfair

En annan fullgod alternativt till William Hill är Betfair. Faktum är att det är ett av de mest välrenommerade spelbolagen där ute. Kundservicen är på toppnivå och de erbjuder även svenska som språk. Man har en massa olika typer av bonusar som erbjuds både till nya men också existerande kunder.

Deras välkomstbonus är ett av de bästa och man har tre olika typer av bonusar som man kan väljer emellan. De första två gäller odds samt den tredje för själva spelbörsen. Man har även kontinuerliga erbjudande för sina nya kunder så det gäller att vara uppmärksam och hålla koll på deras olika promotionskanaler.

888 app888 Sports

En annan fullgod alternativt till William Hill är 888 Sports som även de har en superb kundtjänst kombinerad med en massa olika spelmoment att välja emellan. Designer på webbplatsen är intuitivt och tilltalande samt ger en behaglig och inbjudande känsla.

När det kommer till bonus så erbjuder 888 en 500% insättningsbonus på upp till 500 kronor. Dock är det viktigt att poängtera att du har 60 dagar från att du får bonusen insatt på ditt konto att omsätta det… Du hörde rätt, du måste alltså omsätta själva beloppet minst 8 gånger innan du kan överhuvudtaget fundera över att ta ut det, och då måste du även göra det under 60 dagars.

 

William Hill Bonuskod Giltighet: 31/12/2024

Senast uppdaterad: Juni 2024