Fotbolls-VM 2018: Spelbolag och Gratis spel

Bästa Bettingsajterna Bonus Notera Få bonusen
Ladbrokes T&Upp till 500 kr KLICKA HÄR
William Hill Upp till 300 kr KLICKA HÄR
Bet365 T&C KLICKA HÄR
ComeOn 300 % upp till 600 kronor KLICKA HÄR
Unibet 300 kr gratisinsats KLICKA HÄR

Inledningen av FIFA:s världscup i Ryssland, har precis avslutats, och alla bookmakers, världen över, förbereder sig just nu för att erbjuda bättre produkter, unika erbjudanden och överraskande kampanjer. Konkurrensen kommer vara brutal, men något av det viktigaste som någon bookmaker kan erbjuda är ändå hög kvalitet, säkerhet och en plattform som uppnår branschstandard.
Vi har samlat ihop en lista över de alla bästa spelbolagen där du kan lägga dina insatser på världscupen. Det här är inte någon reklam för företagen, utan en mycket realistisk lista och en guide till de allra bästa spelbolagen på marknaden. Denna guide kan vara räddningen för alla sugna spelare där ute:

Ladbrokes: Världscupens bookmaker

Ladbrokes kommer förstås att erbjuda fullständig rapportering för alla matcher under FIFA 2018 i Ryssland. De är trots allt en av världens mest populära bookmakers. I år förväntas Ladbrokes ge minst lika mycket när det gäller världscupen som de gjorde förra året. Framför allt när det gäller erbjudanden och specialkampanjer. Vi är säkra på att de kommer överträffa alla förväntningar.

ladbrokes-logo

Bookmaker: upp till 60 marknader per spel

Ladbrokes är först och främst en bookmaker. Sidan för spel och odds är ett rent konstverk med mer än 25 olika sporter tillgängliga för spel. Huvudinriktningen är dock fotboll.
Ladbrokes erbjuder fullständig service på sin hemsida. Den främsta delen är förstås Live Betting som är tillgängligt dygnet runt och som erbjuder upp till 5000 evenemang varje månad och innehåller bland annat tennis, fotboll och många andra sporter. Användare kan spela på mer än 20 olika sporter under de allra bästa förutsättningar man kan förvänta sig. Varje sport erbjuder upp till minst 50 olika evenemang dagligen och under världscupen ökar antalet till hela 60 marknader, framför allt inom lokala fotbollsevenemang (som EPL, Turneringar mm).
Live streaming och Live betting kommer att kombineras så att spelarna får största möjliga chans att satsa under pågående match. Detta är en finess som garanterat kommer uppskattas under mästerskapen.
Ladbrokes erbjuder även en app som tillåter spelarna att komma åt samtliga tjänster direkt från sin mobil eller surfplatta. Appen anses vara en av de bästa på marknaden och erbjuder precis samma funktioner som hemsidan när det gäller marknader, odds, live event, kampanjer med mera.

Odds

Oddsen ligger på samma nivå som konkurrenternas, men under stora evenemang så som världscupen i Ryssland, försöker Ladbrokes alltid att erbjuda mer lukrativa odds.
Fotboll är den sport som, tillsammans med Tennis, får bättre odds i jämförelse med andra bookmakers i Europa. De fotbollsevent som Ladbrokes erbjuder odds på kan ge upp till hela 20 kr mer för varje 100 kr satsade än motsvarande hos andra spelbolag.
På andra sporter, som trav och galopp, erbjuder Ladbrokes garanterade odds i utvalda lopp. Bolaget erbjuder även odds upp till 70 % högre än normalt på sporter som tennis, basket, rugby, cricket, boxning och handboll.

Välkomstbonus & Kampanjer: Upp till 500 kr i gratis bets

Den främsta bonusen hos Ladbrokes just nu är en bonus som ger 500 kr i gratis insatser för nya användare (använd bara koden LDMAX). Minsta odds för detta erbjudande är minst 1,5 eller större. Minsta möjliga insats för att kunna gå med i välkomsterbjudandet är bara 50 kr, och spelaren har sedan 5 dagar på sig för att använda sina 500 kr i spel.
En annan intressant kampanj, som kommer bli närmast nödvändig i samband med världscupen är den så kallade vinstboostern för matcher som spelas på Live Tv och som kan ge spelarna en boost på upp till 2000 kr per bet. Kampanjen är endast tillgänglig under andra halvan av en match, och Ladbrokes kommer själva välja vilka matcher de erbjuder. Kombinerade bet eller samlade bets får inte användas tillsammans med boostern.
Ladbroke har ännu en intressant kampanj, som enbart gäller för virtuella sporter. Det är en gratis insats värd 50 kr, som kan läggas på valfri virtuell sport på hemsidan. Minsta insats för deltagande i kampanjen är 200 kr per evenemang. Denna kampanj startar alltid den första veckan i månaden och vinster utbetalas som gratis insatser på EPL.

William Hill: Ettsuveräntalternativ

Hos det här spelbolaget är alla evenemang viktiga, men i år har även världscupen fått spela en viktig roll och kommer säkerligen att konkurrera med tennisen, som annars är en favoritsport hos William Hill, om huvudrollen. Sannolikheten är stor att fotbollen kommer hamna mitt i strålkastarljuset med varierade marknader och odds som är långt bättre än konkurrenternas. William Hill har en av marknadens bästa spelcommunity när det gäller sammanhålling och samarbetet, så vi förväntar oss stora saker.

william hill

Bookmaker: Upp till 600 evenemang varje dag

William Hills spelplattform är mycket enkel, vilket gör det lätt att hitta marknader och sportevenmang att spela på. Spelbolaget är även ett av världens största med över 600 pågående evenemang varje dag.
De viktigaste evenemangen för dagen presenteras på första sidan. Det är på denna sida som bolaget visar upp de hetaste evenemangen eller bästa oddsen för sina spelare. Varje event har dessutom en snabblänk till Live streaming, matchstatistik och möjlighet att lägga till bland dina favoriter, plus 3 stycken olika 1×2-tipsrader. Spelbolaget visar dessutom upp sina mycket lönande kampanjer och erbjudanden, överallt på hemsidan. Så du behöver inte vara rädd för att missa de allra senaste erbjudandena.
Live evenemang visas helt gratis via WHTV, William Hills officiella Live Streaming-tjänst. Det är en helt gratis tjänst, och du behöver inte ha gjort några tidigare insatser för att få titta. Allt du behöver är en positiv kontobalans och en stabil internetuppkoppling.
Ytterligare fördelar med att spela hos William Hill, är tillgången till Podcasts, radioprogram och forum där du snabbt kan få hjälp med tips och recensioner av matcherna i världscupen. Spelbolagets app erbjuder dessutom samtliga tjänster som du hittar på hemsidan, och är en av de enklaste apparna i branschen. Appen är kompatibel med både android och ios.

Odds

När du tittar på antalet odds hos William Hill så inser du snart att det finns en enorm mängd olika alternativ att välja mellan, och att jämföra dem med andra bookmakers kommer bli mycket svårt. Alla odds uppdateras kontinuerligt, beroende på händelser strax före matchen eller andra omständigheter.
Fördelen med att spela på odds hos William Hill är att de är dynamiska. Om ett alternativ inte längre är lönsamt kan spelaren enkelt välja ett annat, liknande eller bättre än det tidigare med förbättrade odds. Detta är möjligt tack vare det enorma utbudet som finns på sidan. Du kan spela på 1×2-tipsrader, Totaler, Antal mål, Målskyttar och mycket mer.
För varje sportevenmang som William Hill erbjuder finns det mer än 250 olika alternativ, vilket innebär att det finns omkring 1000 odds för varje evenemang. Detta gäller framför allt fotboll som är särskilt populärt bland spelarna. Asiatiska handikapp är inte tillgängliga, men allmänna handikapp kan användas om de ligger på upp till 4 olika marknader.

Välkomstbonus & Kampanjer: Experten på accaboost

Förutom Välkomsterbjudandet på 300 kr, får du även följande:
Acca Försäkring: Denna kampanj är en av marknadens bästa när det gäller säkerhet för flera, ackumulerade insatser. Hittills har ingen bookmaker tillåtit accaföräkring för 5 olika val. Den här kampanjen ger dig Accas för 5 olika val, med ett odds på 1,5 per val. Om en av sektionerna förlorat, kommer övriga 4 sektioner att tilldelas vinster så snart matchen är avslutad.
Cash in: Denna funktion låter dig hämta hem dina vinster innan evenemanget avslutats och är verkligen en välsignelse för vissa spelare. Du kan välja att använda den på följande alternativ: 90 minuter, båda lagen har gjort mål, rätt poäng, dubbelt resultat, målskytt och andra alternativ med särskilda erbjudanden.
Förbättrade odds: Särskilda alternativ med de bästa oddsen och riktigt lönsamma erbjudanden under pågående evenemang. Under världscupen kommer detta bli en av de bästa kampanjerna, eftersom specialerbjudanden med Förbättrade odds har höga odds som i sin tur ger höga vinster. Vissa av alternativen med specialodds ger odds på 3,5 och högre.

Bet365: Den ledande bookmakern

Bet365 kommer antagligen bli en av de mest välbesökta spelbolagen under världscupen, och det eftersom Bet365 alltid varit en av referenserna när det gäller viktiga evenemang. Och framför allt när det gäller fotboll. Erbjudanden och kampanjer är alltid bra även om de inte är lika lönsamma som hos andra bookmakers, och trots detta är Bet365 ett av de bästa valen inför världscupen.

bet365

Bookmaker

Bet365’s spelplattform är utvecklad med hjälp av den allra bästa tekniken och är en av de allra bästa plattformarna i branschen. Den är oerhört enkel och den mängd information som du kan hitta hos spelbolaget gör det så mycket lättare att göra dina insatser.
Alla de sporter som inte finns hos andra spelbolag, återfinns hos Bet365. Här hittar du över 200 olika alternativ, som alla innehåller de allra bästa oddsen, specialerbjudanden, kuponger och andra lönsamma erbjudanden. Det allra bästa med sidan är dess Live Betting och Live Streaming. Samtidigt är informationen om det live streamade evenemanget helt unik och ger fördelar som inte finns hos andra spelbolag. Sidan laddar snabbt, och spelbolaget erbjuder även en mobilversion som är ännu snabbare vilket innebär att du kan nå sidan från din dator, mobiltelefon eller annan bärbar enhet.
Antalet alternativ har alltid varit viktigt för Bet365, och idrott har alltid varit huvudfokus. Om vi ska nämna några viktiga alternativ skulle de väl vara: Asiatiskt handikapp, Kort, Hörnor, Mål, Halvtid, Spelare, Special och 10 minuter.
Bet 365 erbjuder hjälp till sina kunder via ett helt nytt kundtjänstsystem med livechatt, mailkontakt eller telefon. Insättningar och utbetalningar hålls säkra tack vare den mycket säkra och stabila plattformen.

Odds

Bet365 erbjuder omkring 100 olika alternativ per evenemang, framför allt gäller detta för sporterna Tennis, Fotboll, Basket, Rugby, Ishockey och andra stora sporthändelser. Oddsen på vart och ett av dessa alternativ ger spelaren möjligheten att spela på de populäraste sporterna utan att behöva besöka andra sidor på nätet, eftersom oddsen erbjuder en garanterad vinst.
För andra, mindre populära sporter, kan spelaren hitta flera olika alternativ som alltid har de allra bästa oddsen. Sporter så som Dart och E-sport erbjuder särskilda odds i utbyte mot särskilda kuponger. Spelaren kan få 3 eller fler val med förbättrade odds upp till mer än 10.00. Sidan har även dagliga specialerbjudanden, förbättrade odds och kuponger på nästan alla viktiga sporthändelser.
Fotboll är den sport som har bäst odds hos Bet365, kanske framför allt eftersom Bet365 är en mycket populär Bookmaker. Andra sporter med lönsamma odds är tennis och basket, och antalet alternativ för insatser ligger bara strax under fotbollens. Dessutom erbjuds alltid unika kampanjer.

Villkor gällande Välkomstbonus

Bet365 erbjuder bonusar till sina spelare under vissa förutsättningar.

bet365 sv bonus

ComeOn

Det här är en av Englands ledande spelbolag, som har erbjudanden och fördelar som många andra leverantörer saknar. Detta tack vare åratal av utveckling och hårt arbetet. Detta hårda arbete har gjort ComeOn till en av de mest respekterade spelbolagen i världen, förutom det faktum att de är en stor favorit bland spelarna under 2018 FIFA World Cup.

comeon-logo

Bookmaker

ComeOn erbjuder en av de mest avancerade plattformarna på marknaden, med alla de finesser som du förväntar dig av en modern Bookmaker. Kampanjerna har alltid varit enastående, men det är inte allt. Det här är en lönande sida på alla sätt och vis, och inom fotbollen är kampanjerna bättre än på några andra sporter.
Användare kan lägga insatser direkt på hemsidan, som ger en fullständig spelupplevelse, med de bästa oddsen, och bästa alternativen på de bästa evenemangen inom de viktigaste ligorna och turneringarna i världen. De främsta sporterna är fotboll, och då framförallt europeiska och engelska ligor. Spelaren kan snabbt och enkelt navigera sig fram till de bästa och viktigaste händelserna på ett ögonblick via snabblänkar direkt på hemsidan.
Den officiella ComeOn appen erbjuder live betting och live streaming, och är en av de bäst utformade apparna på marknaden. Appens funktioner är i stort sett de samma som på hemsidan, och den är kompatibel med både android och ios. Telefonbets är också möjliga och föredras av vissa spelare då de är lika snabba som bets lagda på hemsidan.

Odds

ComeOn har ett brett utbud av odds för alla typer av sportevenemang. Nu talar vi om mer än 150 olika typer av insatser, med alternativ som kan göra insatserna ännu mer lönsamma för den spelare som vet hur man väljer rätt. Fotbollsmatcher kan ge upp till 100 kronor mer än hos andra spelbolag, eftersom ComeOn har särskilda odds gällande Engelska Premier League och andra Europeiska ligor.
Även inom livebettingen är oddsen mycket bättre än hos mindre spelbolag. De är dessutom mer prestigelösa, eftersom den här bookmakern satsar på att erbjuda odds som lockar spelare. Bolaget använder även en live betting-produkt i kombination med live streaming.
I allmänhet är oddsen hosComeOn mycket lukrativa, med specialevenemang där man delar ut kuponger med odds som är långt bättre än hos andra spelbolag. Här hittar spelarna odds på alla fotbollsligor, tennisturneringar, basket och baseball från både USA och Europa, och dessutom mängder av andra sporter att spela på.

Välkomstbonus & Kampanjer

Gratis insats för 200 kr: Enbart för nya kunder och bonuskod. Detta är det närmaste välkomstbonus som du kommer hos ComeOn. Efter enbart en insättning och en första insats kommer spelaren att tilldelas ytterligare en gratis insats, om den första insatsen blir en förlust. Maximal bonus är 100 kr i en gratis insats.
5 insatser, 1 gratis insats: Detta är ett veckoerbjudande och ger spelarna en gratis insats värd 100 kronor. För att få ta del av erbjudandet måste spelarna ha gjort fem insatser med ett odds på minst 1,50 under en och samma vecka. Gratisinsatsen delas ut på måndagar varje vecka och har ett maximalt värde av 100 kronor.

Unibet

Unibet är ett spelbolag med många fördelar, men framför allt när det kommer till det rent tekniska. Detta beror på att Unibet är den leverantör som erbjuder de allra flesta bettingapparna på marknaden. Vi vet att dessa appar kommer att vara till stor hjälp under Världscupen 2018 i Ryssland, eftersom alla appar som gör betting lite enklare är mycket välkomna.

unibet-logo-small

Bookmaker

Bookmakern Unibet är helt unik, och kanske en av de allra bästa eftersom de erbjuder 4 högkvalitativa produkter (Live betting, kapplöpning, greyhounds och live streaming). Att använda plattformen är oerhört enkelt. Det här är en produkt finslipad till perfektion, och är så enkel att använda at vem som helst klarar av det.
De fotbollsligor som är tillgängliga hos Unibet är EPL, La Liga, Italien A, Frankrike 1 och många fler. Du hittar även kompletta ligor och specialevent för andra sporter som tennis, basket, baseball, rugby, ishockey och många fler.
Unibets officiella app erbjuder nog den allra bästa spelmetoden. Här finns tre olika specialappar, den första är förstås den klassiska spelbolagsappen, den andra appen är en app för specialkampanjer som kallas Betup, och den sista är en app som tagits fram speciellt för pokerspelare.

Odds

Unibet har fått sista platsen i vår guide eftersom oddsen inte är riktigt lika bra som hos andra spelbolag. Men Unibet erbjuder alternativ som andra spelbolag inte har tillgängliga. Exempel på detta är deras 3way handicap som är mycket bättre än hos något anat spelbolag, då Unibet erbjuder upp till 48 olika odds bara för detta alternativ.
Antalet olika alternativ är begränsat inom vissa sporter, men du kan ändå hitta mer än 150 olika odds för vissa sporthändelser. Framför allt gäller detta fotbollsmatcher. Oddsen har alltid varit något av Unibets svaghet, förhoppningsvis är detta dock historia, eftersom Unibet numer erbjuder mer än 100 olika alternativa insatsmöjligheter.
Oddsen är ofta bättre än hos andra bookmakers, men det är bara på sporter på låg nivå som ändå inte ger särskilt mycket tillbaka till spelarna.

Välkomstbonus & Kampanjer

300 kr i Välkomstbonus: Som ny spelare belönas du med in refund på upp till 300 kronor i form av gratis insats och bonuskod. Det är en av de största återbäringarna i branschen. Omsättningskravet är sedan 3 gånger bonussumman.
Gratis insats på Live Betting: Alla spelare som använt en av Unibets stjärnmärkta produkter får en gratis insats på upp till 100 kronor. Detta gäller för live betting, och allt spelarna behöver göra för att gå med är att själva göra en insats på något av spelen till ett värde av 100 kronor.
25 % FiveFoldAccas: de som samlat på sig 5 olika val inom Engelska Premier League får 25 % extra i bonus på sina vinster. Maximal bonus är 200 kronor.
Nu har du läst allt. Allt som kvarstår att göra är att börja betta i Världscupen. Läs mer om streaming i den här artikeln.